Είμαστε οι αυθεντικοί Color Experts της Ομορφιάς!
Η Εταιρεία μας εξειδικεύεται στα Επαγγελματικά Είδη Μαλλιών, Νυχιών και Αισθητικής από το 2012, εισάγοντας και διαθέτοντας στην εγχώρια και Ευρωπαϊκή αγορά, υψηλής ποιότητας Προϊόντα Ομορφιάς τόσο για Επαγγελματική, όσο και για Οικιακή χρήση.

Ειδικότερα, εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα:

  • ALOHA Nails & Cosmetics για Μανικιούρ, Πεντικιούρ & Ονυχοπροσθετική

  • Τα καινοτομικά προϊόντα Περιποίησης Μανικιούρ & Πεντικιούρ, υπό την εμπορική επωνυμία Waterless Nails System, από την Βραζιλία.

  • Τις Vegan Θεραπείες Μαλλιών ONLYS & VEGLISS, επίσης από την Βραζιλία.

Εάν έχετε κατάστημα Καλλυντικών και θέλετε να αναπτύξετε μία επικερδή συνεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας

Επιπλέον, είμαστε εξουσιοδοτημένο Σημείο Πώλησης για όλη την Αττική στα προϊόντα Κομμωτηρίου της FANOLA, μίας από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του χώρου σε Βαφές & Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών, με παρουσία σε 100 χώρες παγκοσμίως, καθώς και για τις Επαγγελματικές Ηλεκτρικές Συσκευές PARLUX και BABYLISS PRO.

Είμαστε η μόνη εταιρεία με επίσημη κατοχύρωση της εμπορικής επωνυμίας COLOR EXPERTS, η οποία εξειδικεύεται απόλυτα στα Επαγγελματικά Προϊόντα Ομορφιάς, δίνοντας έμφαση στην  ποιότητα των προϊόντων που εμπορεύεται και ειδικά σε καινοτομικές φόρμουλες, απαλλαγμένες από τοξικά συστατικά, ζωϊκά παράγωγα και με σεβασμό στο Περιβάλλον και τα ζώα.

Η Εμπειρία και η Εξειδίκευση του προσωπικού και των συνεργατών μας εγγυώνται την άριστη ποιότητα, που συνδυάζεται με προσιτές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Εκτός από τις ηλεκτρονικές σας αγορές, που μπορείτε και μόνοι σας να παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να μας επισκεφθείτε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και να εξυπηρετηθείτε από επαγγελματίες Κομμωτές και Τεχνίτριες Νυχιών, που θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και τον τρόπο εφαρμογής τους.

Όλα τα είδη που εμφανίζονται στο eshop μας είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε κατά την επίσκεψή σας.

Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι λόγοι για να μας προτιμήσετε;

Εμπιστοσύνη & Ασφάλεια!

Όλα τα προϊόντα μας φυλάσσονται στις ιδανικές συνθήκες, είναι σφραγισμένα και αποστέλλονται με ασφαλή συσκευασία. Επιπλέον, τηρούμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ασφάλεια των συναλλαγών και των προσωπικών σας δεδομένων.

Έμφαση στην ποιότητα υλικών!

Τα προϊόντα που θα βρείτε αναρτημένα στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι αυστηρά επιλεγμένα, με βάση την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και με προηγμένης τεχνολογίας φόρμουλες και προδιαγραφές, έτσι ώστε η χρήση τους να είναι ασφαλής και να αναβαθμίζουν και την ποιότητα Παροχής από τους Επαγγελματίες Ομορφιάς.

Άριστη σχέση ποιότητας-τιμής!

Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναζητούν συνεχώς και επιλέγουν τα καλύτερα Επαγγελματική είδη Κομμωτηρίου, Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Ονυχοπροσθετικής, Ηλεκτρικές συσκευές, Αναλώσιμα και εργαλεία, με γνώμονα πάντοτε την υψηλή ποιότητα και απόδοση, σε συνδυασμό με τις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Άμεση Εξυπηρέτηση!

Όλες οι παραγγελίες μας εξυπηρετούνται και αποστέλλονται ταχύτατα, εντός μίας ημέρας για τους χερσαίους προορισμούς, δύο ημερών για τους νησιωτικούς και δύσβατους. Η αυστηρή επιλογή των συνεργατών μας και οι διαδικασίες εκτέλεσης και αποστολής των παραγγελιών, εγγυώνται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοσή τους! Ειδικά για τους επαγγελματίες της Αττικής, όπως Κομμωτήρια και Studio Μανικιούρ, το κατάστημά μας εξυπηρετεί με άμεση παράδοση την ίδια ημέρα ή 24 ώρες το αργότερο.

Ειδικές Τιμές για Επαγγελματίες!

Προσφέρουμε Ειδικές Τιμές & Εκπτώσεις για όλες τις επιχειρήσεις Ομορφιάς με ΑΦΜ και τους Σπουδαστές-Απόφοιτους Σχολών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να υποβάλλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά την έγγραφή σας και μόλις ο λογαριασμός σας εγκριθεί, θα μπορείτε να βλέπετε online τις τιμές με Έκπτωση.

Δωρεάν Αποστολή!

Η παραγγελία σας παραδίδεται επίσης ταχύτατα και με Δωρεάν έξοδα αποστολής, μόνο από 35€ αγορών για όλη την Ελλάδα και 60€ για την Κύπρο.

Αποστολή σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, με απαλλαγή ΦΠΑ!

Παρά τη συνεχή αύξηση των καυσίμων, όλοι οι κάτοικοι της Ευρώπης μπορούν τώρα να παραγγέλνουν τα προϊόντα μας με αγορές άνω των 30€ και μεταφορικά μόνο από 12€ ανά αποστολή! Ειδικά για τους Επαγγελματίες, που επιθυμούν έκδοση τιμολογίου, οι παραγγελίες τους απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ.

Τεχνική Υποστήριξη & Ενημέρωση!

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με έμπειρους τεχνίτες Κομμωτικής, Ονυχοπροσθετικής και Αισθητικής, που μπορούν να σας παρέχουν σωστή και έγκυρη πληροφόρηση για την εφαρμογή των υλικών που αγοράζετε από το φυσικό και Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα! Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ή την τηλεφωνική σας συνομιλία!

Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια & Επιδείξεις!

Η εταιρεία μας διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια για Επαγγελματίες, που αφορούν σε νέες τεχνικές Ονυχοπροσθετικής, Nail Art, Κομμωτικής και Αισθητικής. Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα μας για Σεμινάρια, Προσφορές και Εκδηλώσεις!